ČESTITKA POVODOM ZAVRŠETKA ŠKOLSKE GODINE

Dragi učenici,

želimo vam sretan završetak školske godine i sretan zasluženi ljetni raspust! Neka vas postignuti uspjeh motivira da budete još bolji i uspješniji u sticanju novih znanja, vještina i spoznaja.

Školska godina je završena uspješno,iako je bila obilježena izazovima izvođenja nastave na daljinu,novim prilagođavanjima zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji, ali zajedničkim radom i trudom uspjeli smo savladati zadatke koji su bili ispred nas.


Ovom prilikom se zahvaljujem svim nastavnicima, stručnoj službi škole, učenicima i roditeljima koji su odličnom saradnjom i zajedničkim radom savladali i uspješno odgovorili svim zahtjevima nastave na daljinu. Našli smo se u prilici da školsko vrijeme provedemo u našim domovima, savladamo nove načine učenja putem informacionih tehnologija i svojom kreativnosti i radu, uz nastavnike i roditelje, koji su bili istinska podrška u učenju , savladamo gradivo.

Dragi učenici, nastavite tradiciju da svojim radom, trudom i zalaganjem potičete i druge školske kolege, dijelite s drugima, budete vrijedni, kreativni i odlučni i rezultati i dobre ocjene ne mogu izostati!


Čestitku upućujem nastavnicima i stručnim saradnicima koji učenicima šire vidike sa željom da i dalje savjesno, odgovorno i dostojanstveno prenose znanje na mlade ljude. 

Jasna Salihbašić,
direktor škole

Komentariši

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.